Perheniemen kyläkirja, Perheniemen perinnekirja, tai millä nimellä sitä nyt kutsuukaan, on valmistunut (14.12.2009). Kirjan oikea nimi on Kotikylämme Perheniemi sanoin ja kuvin 1900 - 1980.

Kirjan tekijät ovat Iitin kansalaisopiston perinnepiiriläiset (linkki juttuun) Perheniemestä. He aloittivat kirjan kokoamisen kaksi vuotta sitten. Ja nyt se on valmis - komea kirja! Kirjassa on runsaasti valokuvia ja erilaisia kertomuksia menneiltä ajoilta.    Voit ostaa kirjan hintaan á 25 € seuraavista paikoista:
Anna-Liisa Virralta, Savisuontie 158, Perheniemi, puh. 040 8284 054, tai
kansalaisopiston toimistosta, Vanha kunnantalo, Kausala, puh. 020 615 9776.  Varalta on muutamia kappaleita myös Iitin Uudella kunnantalolla Monitorissa.  Ostot käteisellä. Soita, jos haluat tilata kirjan ja saada sen lähetettynä.  Ennakkovaraajat voivat hakea kirjansa samoista paikoista.

Kirjan kustantaja on Perheniemen Kyläyhdistys ry. Kirjan julkaisussa ovat ratkaisevasti auttaneet mainostajat sekä avustusten antajat. Nämä viimeksi mainitut ovat: Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö, Veikko ja Aune Peltolan Säätiö (Iitti), Iitin kunta, Aino Vallin Rahasto (Iitti) sekä Perheniemen Maatalousnaiset. Suuret kiitokset heille!